Beste bezoeker, deelnemer, sponsor, buurtbewoner,…

Op 30 maart werd door het bestuur van ‘De Helling van Vlaanderen’ beslist om de wedstrijd in 2020 niet te laten doorgaan omwille van de COVID-19 uitbraak en de maatregelen die hier rond werden genomen.

Het is met pijn in het hart dat deze beslissing werd genomen, maar het lijkt het bestuur op dit moment de meeste correcte.

Enerzijds kan er niet gegarandeerd worden dat op 17 mei evenementen als ‘De Helling van Vlaanderen’ terug zullen mogen plaatsvinden, anderzijds zijn wij er ons van bewust dat het opheffen van de maatregelen stap voor stap zal dienen te verlopen, zodat de mensen op een rustige en gecontroleerde manier het normale leven weer kunnen opnemen.

Evenementen als ‘De Helling van Vlaanderen’ zullen wellicht een lagere prioriteit krijgen in het stapsgewijs opheffen van de maatregelen. Het bestuur wil hier zijn volle verantwoordelijkheid nemen en mensen geenszins aansporen om na het opheffen van de maatregelen plots weer massaal bij elkaar te laten komen.

Het bestuur wil jullie hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en jullie nu reeds uitnodigen voor de editie van 2021.

 Wij houden jullie op de hoogte van de datum die daarvoor geprikt zal worden.

Draag zorg voor jezelf en voor je naasten!

Met vriendelijke groet en tot in betere tijden,
De Helling van Vlaanderen